0546-700217 06-41557330

Praktijkreglement


Voor een soepel verloop van de behandeling vraag ik uw aandacht voor het volgende:

 

Verhindering

Bij verhindering dient u 24 uur van te voren af te zeggen. Zo stelt u mij in staat om een andere cliënt te behandelen in uw plaats. Meldt u niet tijdig af, dan kan de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.

 

Betaling

De betaling verloopt middels Famed Medical Factoring. U krijgt een nota van Famed. Afhankelijk van het gekozen verzekeringspakket wordt uw nota (deels) vergoed door de zorgverzekeraar. Mocht u vragen hebben over uw nota, kunt u contact opnemen met Famed op 0900-0885 (0.18 per minuut).

 

Tarieven

Intake osteopathie                                             90 euro

Osteopatisch consult (45 minuten)                80 euro

Kort osteopatisch consult (30 minuten)       55 euro

 

Behandeltijd

Omdat osteopathie een holistische benaderingswijze is, gaat mijn voorkeur uit naar een consult van 45 minuten. Op deze wijze kunnen alle elementen tijdens een behandeling aan bod komen.

De standaard behandeltijd bedraagt 45 minuten. Indien u wilt afwijken van de behandeltijd kunt u dat aangeven.

 

Kleding

De voorkeur gaat uit naar onderzoek en behandeling in ondergoed. Wanneer iemand zich daarbij niet op zijn/haar gemakt voelt, mag natuurlijk meer kleding worden aangehouden. Een sportbroekje is aan te raden.

 

Hygiëne 

Ter hygiëne graag een badhanddoek voor op de behandelbank meenemen.

 

Kostbaarheden

Ik raad u aan geen kostbaarheden achter te laten in garderobe of wachtkamer.

 

Bereikbaarheid

Indien u vragen heeft, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met 0546-700217 of middels de mail info@osteo-cura.nl. Sms en App-contact is mogelijk met 06-41557330. Tijdens lesweekenden is de praktijk moeilijker bereikbaar. Gemiste oproepen/voicemailberichten worden na de les (vanaf 19.00 uur) terug gebeld.

 

Omgang cliëntengegevens

Met het cliëntendossier wordt omgegaan volgens de Wet Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO) en de Wet Persoonsregistratie. Bij contact aan derden (huisarts/specialist/fysiotherapeut) wordt voordien altijd eerst toestemming gevraagd. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.

 

Klachtenregeling

OsteoCura-Osteopathie is aangesloten bij de Klachtenregeling en Klachtenfunctionaris van het Nederlands Register voor Osteopathie. Voor informatie zie osteopathie-nro.nl.

 

Diagnose en behandelplan

Ik vind het belangrijk dat het helder is wat er lichamelijk aan de hand is en wat onze gezamenlijke behandelstrategie is. Op deze wijze kunnen we samen werken aan een spoedig herstel. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u dit altijd bepreken of contact opnemen.

 

Ten slotte

Bij vragen of opmerkingen over de gang van zaken binnen de praktijk sta ik u graag te woord. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over uw behandeling dan kunt u ook altijd terecht. Ik streef er naar om uw behandeling  zo aangenaam mogelijk te laten verlopen!

 

Met vriendelijke groet,

 

Koen Groot Zwaaftink

Osteopaat MSc. / D.O.- MRO

Docent International Academy of OsteopathyMaak een afspraak